instathilde ikon  instathilde

Ny side - kig forbi → Brigitta Mathilde 

  • Blog
  • Slå ventetiden ihjel med din iPhone
17januar

Slå ventetiden ihjel med din iPhone

Instathilde hos hairfreak

Jeg hader ventetid. Rejser yderst sjældent med bus eller tog, da jeg syntes der er alt for meget spildtid imellem de forskellige skift. Jeg kan ikke komme udenom at skulle vente af og til – særligt ikke når jeg ankommer for tidligt til en aftale. I dag vil jeg ikke lade den frustrerende følelse af ”jeg spilder tiden” komme over mig.

instathilde hos Hairfreak

SHIT!

Snart er det min tur…. SHIT! Kan mærke at jeg næsten får kolde fødder! HELT kort sagde jeg til frisøren, da jeg bestilte tiden for flere uger siden. I dag er dagen. Snart bliver det min tur til at sidde tilbagelænet ved vasken og nyde de velduftende hårprodukter og den afslappende hovedbundsmassage. Jeg kan mærke min hår elastik stramme lidt om håndleddet. Den får jeg ikke brug for mere. Beslutningen er taget og jeg går ikke herfra uden at gennemføre min plan. Jeg tager et billede af stolene ved vasken, for at forevige øjeblikket (alternativ til selfie).

instathilde hos hairfreak

Fang øjeblikket

Jeg vælger at tage et kvadratisk billede, så jeg ikke skal skære det til bagefter. Åbner billedet i Snapseed og tilføjer filteret ”drama” for at fremhæve farveskiftene i gulvet. Derefter redigerer jeg i Big Lens, hvor jeg gør stolene, vaskene og den lille puf skarpere – og udvisker for- og baggrund. Denne metode skaber dybde i billedet og lader mig udvælge fokuspunkterne i billedet.

selfie instathilde instagram

”Selfie”


Hvad bruger DU ventetiden til?

instagram instathilde tekst

instathilde ikon gennemsigtig fb23

Posted in InstaThilde, Arkiv 2014

KIG FORBI MIN NYE SIDE: BRIGITTA MATHILDE - OG FIND GRATIS TIPS TIL DIG OM:
SOCIALE MEDIER | ONLINE SYNLIGHED | ONLINE BRANDING | DEL DIT BUDSKAB | BLOGGING

Brigitta Mathilde nyhedsbrev fb

InstaThilde - Mathilde Andersen - 6000 Kolding - Mobil: 20 66 76 75 - Mail: kontakt@instathilde.dk
©InstaThilde -  2014 Alle rettigheder reserveret