instathilde ikon  instathilde

Ny side - kig forbi → Brigitta Mathilde 

  • Blog
  • På jagt efter den gode vinkel
14december

På jagt efter den gode vinkel

- i Kolding Storcenter

kolding storcenter

Kunsten er, at gøre den halvsure pligt til en fornøjelig oplevelse. Med ønskelisten i baglommen tager jeg på jagt efter drømmegaver og gode vinkler. Måske finder jeg butikker jeg plejer at overse – når jeg kigger med nye øjne?

kolding storcenter

Apoteket er flyttet til nye lokaler

Jeg kan se at de endnu ikke er helt på plads, da der står en stige i hjørnet, omgivet af værktøj og afdækningspapir. Mit blik fanger straks det mærkværdige net i loftet. Mon det er nedfaldssikring? Men hvad er de bange for, at jeg skal få i hovedet? Mon rørene over nettet kan fremhæves i Snapseed? ”Skyd først – test bagefter”.

kolding storcenter

Videre ned af de farvede gange i Kolding Storcenter

Bygningen er opdelt i gange, der alle forbindes i centrum. Her i midten, er der ofte udstillinger og særarrangementer. I december er der karrusel og boder med julegodter. Jeg spotter en strikket sweater i det fjerne. Stod der ikke noget med ”langærmede, varme bluser” på ønskelisten? Jeg glemmer at tjekke både liste og prisskilt, da jeg får øje på udstillingsvinduet. En halv meter over mit hoved står den fineste hvide herrecykel placeret på en metalhylde. Det kan man da kalde blikfang.

kolding storcenter 4

En tiltrængt pause

Jeg er tydeligt ikke den eneste der har besluttet at tage på juleindkøb i aften. Butikkerne vrimler med søgende og stressede kvinder og mænd, der forsøger at holde styr på deres små guldklumper. Deres liste er sikkert længere end min. De tager sig i alle fald ikke tid til at stoppe op og nyde diverse udstillinger.

Udenfor Café Kop, beslutter junior og jeg i samråd, at det må være det perfekte tidspunkt for en kop kaffe og et lille hvil.

kolding storcenter

Imens jeg bestiller Latte og lækkerier, opdager jeg at en del af disken er forkromet og derfor nærmest fungerer som et spejl. Jeg tænker straks på de fine ”puddle-shots” jeg har set på Instagram. Mon jeg kan opnå en lignende effekt ved at tage et billede fra en skrå vinkel, op mod disken?

kolding storcenter

Kig oppe – kig nede

Imens vi venter på kaffen, lader jeg blikket glide rundt i lokalet. Nedefra ser lamperne helt anderledes ud. Mon de andre gæster finder det besynderligt, at jeg går omkring med min Iphone og knipser løs?

kolding storcenter

Tid til hyggesnak

Ude på gangene, er vi bare en del af mængden. En del af køen, stres, jag, virvar og larm. Herinde kan vi tage en pause, blive forkælet, hvile hovedet og benene og gøre os klar til anden runde – af jagten på den gode vinkel.

Pinlig opførsel – eller hverdagskost?

Finder du det upassende, når der tages billeder af interiør, planter og lamper på caféen hvor du indtager dagens kaffe? Er du typen der poster kaffe kopper, desserter og nye sko? Eller vil du hellere være alt dette foruden?

instagram instathilde tekst

instathilde ikon gennemsigtig fb23

Posted in InstaThilde, Arkiv 2013

KIG FORBI MIN NYE SIDE: BRIGITTA MATHILDE - OG FIND GRATIS TIPS TIL DIG OM:
SOCIALE MEDIER | ONLINE SYNLIGHED | ONLINE BRANDING | DEL DIT BUDSKAB | BLOGGING

Brigitta Mathilde nyhedsbrev fb

InstaThilde - Mathilde Andersen - 6000 Kolding - Mobil: 20 66 76 75 - Mail: kontakt@instathilde.dk
©InstaThilde -  2014 Alle rettigheder reserveret