instathilde ikon  instathilde

Ny side - kig forbi → Brigitta Mathilde 

  • Blog
  • Nej tak til filmklip på Instagram
19februar

Nej tak til filmklip på Instagram

video instathilde

Forstå mig nu ret – jeg elsker Instagram… virkelig! Men forestil dig følgende:

Dagen starter med morgenkaffe – gerne uden stress

Det er onsdag morgen, vækkeuret ringer kl. 05.35. Jeg bruger de første minutter på at strække mig under dynen, finde kontakten til bordlampen og få mine øjne til at fungere. Så snart jeg føler mig nogenlunde velfungerende og mener at det dermed er forholdsvist sikkert at stå ud af sengen, går jeg mod køkkenet og laver en kop kaffe. Jeg tjekker kalenderen på køleskabet for aftaler og tænder for Radio Nova. Jeg er bestemt ikke den morgenfriske type, så alt skal gerne køre per automatik. ”Same procedure as yesterday”…

kaffepause

Se bort fra tiden på uret. Nok elsker jeg at sove længe, men der er grænser.

Når duften af kaffe breder sig

Jeg vækkes langsomt til live af den pragtfulde duft af bryggede bønner. Med den varme kop i hånden, begiver jeg mig ind mod stuen, hen til sofaen og pakker mig ind i det grønne hyggetæppe. Sådan sidder jeg ca. 10 minutter og finder hoved og hale i dagens gøremål, tjekker for indkomne mails, tjekker kort Twitter og Facebook – og så kommer turen til Instagram. Jeg følger flere udenlandske IG´ers og er derfor så heldig at kunne nyde flere ”nye” billeder i mit feed, hver eneste morgen. Jeg lader langsomt pegefingeren glide over skærmen, for at scrolle forbi det ene smukke motiv efter det andet. Børnene sover endnu. Jeg har formået at skabe den perfekte, rolige og afstressende start på dagen. Lige indtil….

Rock musik – høj latter og hurtige biler

Alt sammen ting jeg holder meget af – bare ikke om morgenen. De små korte filmklip (max. 15 sekunder) påbegynder uden varsel. Inden jeg når at se motivet på skærmen, er de høje lyde i gang. Jeg farer sammen, chokeret, forskrækket. Og bander lidt over, at jeg endnu engang har glemt at skrue ned for lyden.

Today, we're thrilled to introduce Video on Instagram

Sådan startede instagrams blogindlæg for ca. 8 måneder siden. Det tog lidt tid før brugerne for alvor begyndte at dele små filmklip. Men så tog det også fart. (En længere periode så man faktisk flere videoer end billeder.) Der er morgener hvor jeg ikke forstyrres af larm og støj. Af og til får jeg mirakuløst får lov at slippe for de korte indslag eller den der delte videoen har været så flink alene at tilsætte behagelige toner.

Hvorfor skal der overhovedet være andet end billeder?

Hvor ville det være skønt at skrue udviklingen tilbage. Slukke for lyden og skrue op for fokus på tekst og billeder. Den gode vinkel – den lille korte billedbeskrivelse. Tage de video elskende brugere og følge dem til Vine og Youtube i stedet. Og derved kunne nyde sin morgenkaffe i ro og mag. Ville det ikke være pragtfuldt?

instagram instathilde tekst

Posted in InstaThilde, Instagram, Arkiv 2014

KIG FORBI MIN NYE SIDE: BRIGITTA MATHILDE - OG FIND GRATIS TIPS TIL DIG OM:
SOCIALE MEDIER | ONLINE SYNLIGHED | ONLINE BRANDING | DEL DIT BUDSKAB | BLOGGING

Brigitta Mathilde nyhedsbrev fb

InstaThilde - Mathilde Andersen - 6000 Kolding - Mobil: 20 66 76 75 - Mail: kontakt@instathilde.dk
©InstaThilde -  2014 Alle rettigheder reserveret