instathilde ikon  instathilde

Ny side - kig forbi → Brigitta Mathilde 

  • Blog
  • Hvad tror du jeg gør - når jeg er bange?
11februar

Hvad tror du jeg gør - når jeg er bange?

Når panikken breder sig...

Hvad tror du jeg gør - når jeg er bange?

Det var en mørk og stormfuld aften! Eller sådan føltes det i alle fald! Jeg er på vej ned for at hente mindste junior, fra legeaftale ved en veninde. ”Vi er ved kirken kl. 17” sagde hun. Men det var de ikke….

hvad tror du jeg gør når jeg er bange

En mors værste mareridt – det forsvundne barn!

Ankommer ved kirken. Parkerer bilen og går en runde. Går mod den første dør jeg kan finde. Den er låst! Min puls stiger en anelse. Kigger på uret. Jo, den er god nok. Klokken er 17. Men hvor er de? Jeg fortsætter rundt om hjørnet og finder endnu en dør. Jeg tager forsigtigt i håndtaget. Døren går op! Der er HELT mørkt derinde! Jeg tænder lommelygten i min iPhone og lister forsigtigt indenfor. Jeg står stille et øjeblik og lytter. Ingen lys og ingen lyde. Min puls stiger yderligere. Jeg er mørkeræd og mit barn er væk – ikke den bedste kombination!

kristkirken kolding

Jeg går videre ind af døren, der fører ind i kirkesalen. Der er store vinduer i højre side, hvorfra der kommer lidt lys. Jeg slukker lyset i mobilen og står stille og lytter et øjeblik. Ikke en lyd! ”Hallo..” Ingen svarer.

kristkirken kolding

Panikken breder sig

”Måske er der flere rum i den anden ende?” tænker jeg. Famler mig imellem bænkene og kan nu mærke noget der minder om panik brede sig. Normalt tager jeg roligt imod udfordringer i hverdagen. Men IKKE denne gang! Tusindevis af skrækkelige tanker popper frem i mit hoved. ”Mon jeg aldrig finder mindste junior? Er jeg verdens dårligste mor fordi jeg ikke ved hvor mit barn er henne? Sidder han mon trist og alene i et hjørne et sted – og savner sin mor?!” Jeg kigger på uret – 17.05! De fem minutters søgen føles som en evighed. Jeg trækker vejret dybt et par gange og forsøger at danne mig et overblik.

hvad tror du jeg gør når jeg bliver bange

Jeg går ud af kirken, finder mobilen frem og ringer til legekammeratens forælder. Hun tager straks telefonen. ”Øh… hvor er I henne?” De er i bygningen VED SIDEN AF kirken! De har hygget sig imens jeg har været på ”Junior-jagt”. Jeg skynder mig ned af trappen og ind af døren. Endelig finder jeg ham. Han smiler!

Hvorfor gør vi dumme ting – når vi er i panik?

Inden jeg ringede efter hjælp, tjekkede jeg Google Maps på mobilen. Bare for at sikre mig at jeg var ankommet til den rigtige adresse. Ikke særlig gennemtænkt at spilde 2 minutter på dette, når jeg brugte GPS for at komme derhen. Inde i kirken tog jeg billeder af vinduer og bænke. Hvorfor mon? Måske for at fortrænge min angst for mørket? 

Hvad gør du - når du er bange?

instagram instathilde tekst

Posted in InstaThilde, Arkiv 2014

KIG FORBI MIN NYE SIDE: BRIGITTA MATHILDE - OG FIND GRATIS TIPS TIL DIG OM:
SOCIALE MEDIER | ONLINE SYNLIGHED | ONLINE BRANDING | DEL DIT BUDSKAB | BLOGGING

Brigitta Mathilde nyhedsbrev fb

InstaThilde - Mathilde Andersen - 6000 Kolding - Mobil: 20 66 76 75 - Mail: kontakt@instathilde.dk
©InstaThilde -  2014 Alle rettigheder reserveret