instathilde ikon  instathilde

Ny side - kig forbi → Brigitta Mathilde 

  • Blog
  • Hvad ser du på instagram? Et spejlbillede af virkeligheden – eller en illusion?
03marts

Hvad ser du på instagram? Et spejlbillede af virkeligheden – eller en illusion?

tosomhed

Hvad ser du på instagram? Et spejlbillede af virkeligheden – eller en illusion? Eller en blanding måske? Ikke alt i livet er sort og hvidt. Der er alle de skønne, mangefarvede nuancer indimellem. Sorterer du? Eller sluger du det hele råt?

Kan du skelne?

Træk stikket ud – og skab lidt distance. Sådan valgte jeg at gøre det… bare et par dage (nærmere et par uger) for at gå i gruble-hjørnet. Stedet hvor man sætter sig godt til rette og reflekterer. Sortere i drama, drømme og virkelighed – ønsker og mål. Skabe afstand til eksterne indtryk, der af og til kan virke mere forvirrende end oplysende.

Hvad vil du?

Jeg elsker fagbøger. Gerne om social media, blogging, content management, selvudvikling, filosofi, digital teknik og markedsføring. Senest har jeg læst: Blog Bogen, Blogging for creatives, Content Rules, Det gennemsitlige menneske, Personlig indflydelse og Hvad venter du egentlig på? Alle disse bøger har noget til fælles. De stiller det samme spørgsmål til læseren.

Hvad vil du have ud af det hele?

Hvad vil du huske? Og huskes på? Hvad er dit mål? Og hvad skal du signalere for at tiltrække de mennesker, der passer ind i din opfattelse af livet? Er der mon en mening med det hele? Hvor er den røde tråd?

Tilbage til begyndelsen

”Back to basics”- til det simple. Det sorte og hvide. Glem dit formål! Gør det der føles rart og godt. Måske er du online fordi du har lyst? Fordi du vil følge med i vennernes gøren og laden – eller udstille dig selv? Det er egentlig fuldstændig lige meget, hvad grunden er. Så længe du er glad og glæder andre – og ikke træder andre unødig over tæerne.

instagram instathilde tekst

 

Posted in InstaThilde, Instagram, Arkiv 2014

KIG FORBI MIN NYE SIDE: BRIGITTA MATHILDE - OG FIND GRATIS TIPS TIL DIG OM:
SOCIALE MEDIER | ONLINE SYNLIGHED | ONLINE BRANDING | DEL DIT BUDSKAB | BLOGGING

Brigitta Mathilde nyhedsbrev fb

InstaThilde - Mathilde Andersen - 6000 Kolding - Mobil: 20 66 76 75 - Mail: kontakt@instathilde.dk
©InstaThilde -  2014 Alle rettigheder reserveret