instathilde ikon  instathilde

Ny side - kig forbi → Brigitta Mathilde 

  • Blog
  • Fokus på en Instagram profil - mød @Nete_kaasen
12februar

Fokus på en Instagram profil - mød @Nete_kaasen

nete kaasen hos instathilde

I denne måned fokuserer jeg på instagram brugeren Nete Kaasen.
Hun deler de dejligste billeder af sin hund Balto – en Vizla.

Lidt om Nete Kaasen:

Mit navn er Nete Kaasen og jeg bruger mit liv på at fortælle den gode historie. Det er et valg jeg har taget efter at have været en tur nede og bide i græsset, hvor jeg kæmpede mig op igen ved at fokusere på de små ting i livet og sætte dem i et positivt lys. Det er blevet en vane i livet, og formidlingen er blevet min levevej.

Jeg er gift med Morten og sammen har vi to Duracell-drenge og en Duracell-hund. Til dagligt arbejder jeg som social media og content marketing manager hos firmaet OnlinePartners i Kolding, hvor jeg hjælper virksomheder med værdi- og indholdsbaseret markedsføring.

Der er ikke længere tal på, hvor mange blogs jeg bidrager til, men professionelt blogger jeg på OnlinePartners blog , så har jeg gang i et større bloggingprojekt som kommer til at henvende sig til familier, og når tiden er til det, blogger jeg om livet og dets finurligheder på min egen blog Netekaasen. På Instagram finder du mig som @Nete_Kaasen

Mine spørgsmål – og Netes svar

1) Hvornår kom du på Instagram? Og hvad tager du billeder med?
Jeg kom på Instagram for en kort bemærkning, da jeg tilbage i 2011 fik en Iphone af min chef. Forholdet blev først rigtigt seriøst, da jeg i slutningen af ’12 fik en Iphone igen, men så tog det også fat. Mest fordi vi samtidig fik en hund af en race, som der ikke findes så mange af herhjemme. Jeg søgte på hashtagget #vizsla og så var jeg solgt.

nete kaasen hos instathilde

I starten var min Instagram –eksistens koncentreret om det community, der var opstået blandt vizsla-ejere på tværs af Verden, men jeg er meget visuelt orienteret, og lader mig påvirke at selv helt små ting jeg ser i det daglige. Så hvor jeg i starten mest tog billeder af min hund, bruger jeg i dag Instagram til at skildre de synsindtryk i min verden, der giver mig en god fornemmelse i maven. Og det er ofte helt små ting.

2) Yndlings billede / genre?
Det er svært for mig at udvælge et yndlingsbillede. Hvert eneste billede er for mig ladet med personlig værdi og en følelse af taknemmelighed. Hvis jeg skal hive et frem, som i hvert fald ligger højt på listen så er det billedet af Dronningen der smiler.

nete kaasen hos instathilde

Hun kigger til sin højre side og smiler til min dengang 4-årige søn, der netop har råbt til hende ”Hej Dronning, det er mig der er Niels”. Det er bare så meget ham at være så åben, så hvis han ikke skulle kunne lokke et stort smil ud af Dronningen, hvem skulle så? Med til historien hører faktisk, at vi står ved siden af en af hendes sikkerhedsfolk, og mens vi står og venter, og kan se, at hun kommer nærmere, spørger Niels om en hel masse omkring Dronningen, og på et tidspunkt spørger han, om man må kalde nogen for en ”klaphat”. Det får denne her PET-fyr til at bryde sammen af grin – et klart brud på den ellers noget kølige facade. Derfor er billedet et minde om en dejlig dag og om, hvor tosseglade mine unger er.

nete kaasen hos instathilde

3) Top 3 - mest anvendte apps? - Eller hvorfor du slet ikke tilføjer noget!
Billedet af Dronningen er i øvrigt redigeret i min yndlingsapp Phototoaster. Her har det fået et Pro filter, en lille vignette og en sort ramme. Jeg elsker Phototoaster fordi app’en er så let at bruge. Den har en kort overgang været truet af Aviary, men den taber altså fordi den er så uoverskuelig. Jeg har for nyligt investeret i et hav af Apps for at prøve dem af, og er blevet rigtigt glad for Over og LensFlare.

4) Bruger du Instagram i forbindelse med dit arbejde? Eller er det ren hobby?
Indtil for nyligt brugte jeg kun Instagram privat, men en af mine kunder, som jeg er sindssygt glad for at arbejde sammen med, gav mig frie hænder, og derfor har jeg nu gang i markedsføring på Instagram for @Schmidtkoekken.

5) Har du deltaget på et Instameet? Hvis ja - hvor? Hvis nej - kunne du tænke dig det?
Jeg har aldrig deltaget i et Instameet, da Instagram altid har været en hyggebeskæftigelse, men jeg elsker at netværke, så hvorfor ikke? ?

1000 TAK Nete for din instagram historie :-)

gæsteindlæg

Posted in InstaThilde, Fokus på en IG´er, Arkiv 2014

KIG FORBI MIN NYE SIDE: BRIGITTA MATHILDE - OG FIND GRATIS TIPS TIL DIG OM:
SOCIALE MEDIER | ONLINE SYNLIGHED | ONLINE BRANDING | DEL DIT BUDSKAB | BLOGGING

Brigitta Mathilde nyhedsbrev fb

InstaThilde - Mathilde Andersen - 6000 Kolding - Mobil: 20 66 76 75 - Mail: kontakt@instathilde.dk
©InstaThilde -  2014 Alle rettigheder reserveret