instathilde ikon  instathilde

Ny side - kig forbi → Brigitta Mathilde 

  • Blog
  • Bustur i det ydre rum
10februar

Bustur i det ydre rum

- fantasirejse med mindste junior og Mirrorgram

mirrorgram bybus

Hvordan lærer man bedst sin by at kende? Man tager bybussen rundt i gaderne, ser nye dele af byen og møder spændende mennesker. Under turen lytter man til mindste juniors fantasifulde gengivelse af begivenhederne. Der er meget inspiration at hente i børns umiddelbare, kreative og åbne sind. Pludselig er bybussen ”Starship Enterprise” - med Kaptajn Kirk bag rattet.

mirrorgram bybus kolding

Inde i bus nr. 5. Turen går fra Dyrehavegårdsvej mod Kolding Storcenter. En lille hyggelig søndagstur. Mindste junior er vild med tog- og busrejser, så i dag lader vi bilen stå. Vi finder en plads midt i bussen og kigger os omkring. Gulvet er gråt, sæderne blå og rundt i bussen løber gule metalrør. Jeg tager altid en masse billeder, når vi er på tur. Det er så hyggeligt at kigge dem igennem, når man kommer hjem igen. Samtidig kan man snakke om dagens oplevelser.

mirrorgram bybus kolding

Jeg ser et sæde. Mindste junior er vild med de blå sæder, der kan klappes ned fra væggen, når de skal bruges. Han forestiller sig at det er de samme sæder de bruger, når de sidder klar i flyene og venter på at dørene åbner, så de kan springe ud i det blå – med faldskærm på ryggen.

mirrorgram bybus kolding

Eller sæderne er teleportere, hvor man kan rejse fra et punkt til et andet, med et enkelt tryk på en knap! Man skal bare huske at sige ”Beam me up Scotty” – og straks er man afsted.

mirrorgram bybus kolding

Bussen standser, der er flere der skal med. Længe efter at døren er lukket i, sidder mindste junior stadig og stirrer. ”Se mor, den åbner og lukker ligesom dørerene i et rumskib” udbryder han , imens han viser bevægelsen med armene.

mirrorgram bybus kolding

Byg dit eget eventyr

Da vi kommer hjem igen, henter jeg billederne taget i bussen, ind i app´en Mirrorgram. Ved at spejle fotos i forskellige akser, kan jeg skabe billeder til min helt egen fantasihistorie. Jeg styrer skærmen og mindste junior fortæller. En lille tur i bybus nr. 5 – bliver pludselig til rumrejse i Starship Enterprise, med teleportere og specialbyggede elevatorer.

Mirrorgram – gratis app

Med Mirrorgram kan du spejle dit billede. Den er let at anvende og ganske gratis.

Sådan bruger du Mirrorgram

instagram instathilde tekst

Posted in InstaThilde, Arkiv 2014

KIG FORBI MIN NYE SIDE: BRIGITTA MATHILDE - OG FIND GRATIS TIPS TIL DIG OM:
SOCIALE MEDIER | ONLINE SYNLIGHED | ONLINE BRANDING | DEL DIT BUDSKAB | BLOGGING

Brigitta Mathilde nyhedsbrev fb

InstaThilde - Mathilde Andersen - 6000 Kolding - Mobil: 20 66 76 75 - Mail: kontakt@instathilde.dk
©InstaThilde -  2014 Alle rettigheder reserveret